bw-logo

TOMOVIĆ COM D.O.O.

Ukratko o nama

Naša ekspertiza

Tomović Com d.o.o. je konsalting preduzeće specijalizovano za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu. Kao porodično preduzeće, osnovani smo 2005. godine na temeljima društvene odgovornosti, zaštite čovekovog zdravlja i zaštite životnog i radnog okruženja. Tomović Com je profesionalni servis posvećen pružanju usluga za poslodavce iz svih delatnosti.

Čemu težimo

Naš osnovni cilj je da radno mesto učinimo bezbednijim. Bezbedno radno mesto je jedino produktivno.

Predvidivost troškova

Dajemo konkretna objašnjenja i dokaze o mogućim rizicima i troškovima na poslovanje. Imamo sisteme i alate koji nam omogućavaju uvid u kompletno stanje kod poslodavca.

Partnerstvo

Zajednički rad i partnerstvo sa klijentima, koje treba da vodi ka ishodu koji je u njihovom najboljem interesu.

povreda na radu

Imamo stručnjake, saradnike i partnere koji mogu da pruže širok spektar saveta i uspešnih strategija za rešavanje problema u oblasti bezbednosti na radu. Sprovodimo multidisciplinarni pristup u rešavanju jedinstvenih i kompleksnih problema koji pogađaju Vaše preduzeće. Dinamičan tim Vam je uvek na raspolaganju u cilju pružanja što bolje usluge i davanja tehničkih saveta.

Mi smo korisnički servis orijentisan i sposoban da odgovori u veoma kratkom roku. Za svoje klijente poslujemo 24 časa dnevno, oni mogu da nas kontaktiraju i dobiju neposredan odgovor na hitan problem u bilo koje doba dana ili noći.

Prepoznati smo

Naše porodično preduzeće je nacionalno prepoznato u ovoj branši. Svojim radom smo se istakli kao firma sa dobrom praksom i reputacijom. Naš trud i rad je i više puta nagrađivan.

Podrška sistemu

Godinama podržavamo razvoj sistema bezbednosti i zdravlja na radu u R.Srbiji. Kroz aktivno učešće na raznim poljima, aktivno radimo na podizanju svesti u ovoj oblasti.

Naši klijenti su naša najbolja preporuka!

25000
25000
25000
600

Šta drugi misle o nama

Klijenti

Tomović Com je preduzeće koje pruža usluge bezbednosti na radu u svim sektorima. Naši klijenti su društveno odgovorne kompanije koje su prepoznale da je ulaganje u bezbednost ustvari ulaganje u svoje poslovanje. Tomović Com je Vaš partner u smanjenju povreda na radu i postizanju troškovno efikasnih i inovativnih rešenja. Naša klijentela se kreće od najvećeg nacionalnog automobilskog proizvođača do najmanjih preduzeća različitih delatnosti.